๐Ÿš€ ๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ-๐—ค๐˜‚๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป!

๐ŸŽ‰ Directeur Ron van Mierlo van OBS De Droomboom heeft de scan gebruikt op zijn school en zegt: “Gewoon doen! Het levert je school veel op en houdt je team scherp en gemotiveerd.โ€ De i-Quest scan heeft volgens Ron een grote impact gehad op zijn school. De resultaten van de inzet van de scan zijn volgens Ron duidelijk zichtbaar:

1๏ธโƒฃ ๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—œ๐—ป๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜: De scan laat precies zien wat de leerkrachten en het team nodig hebben om te groeien, waardoor scholing en ontwikkeling veel effectiever worden.

2๏ธโƒฃ ๐—•๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป: Dankzij maatwerk en gerichte focus in de klas zijn de resultaten weer op of zelfs boven de norm gekomen. De scan helpt leerkrachten zich te richten op de juiste aspecten van hun pedagogisch en didactisch handelen.

3๏ธโƒฃ ๐—–๐˜‚๐—น๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ป๐˜‚๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด: De i-Quest scan stimuleert intrinsieke motivatie door leerkrachten zelf verantwoordelijkheid te geven voor hun ontwikkeling.

๐ŸŒฑ Volg het advies van Ron van Mierlo en ontdek zelf hoe de i-Quest scan jouw school kan transformeren. Klaar om je team naar het volgende niveau te tillen?

๐Ÿ‘‰ Kijk hier voor meer informatie over i-Quest: https://bit.ly/4cHyvnL